Højtryk rammer landet i morgen: Så varmt bliver det ifølge DMI

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et højtryk er på vej.

Lige nu læser andre også

Det er blevet tirsdag, og det betyder, at flere danskere så småt er ved at indfinde sig på arbejdspladsen igen efter en efterårsferie med ungerne.

I nat er et regnvejr trukket op over den den sydøstlige del af landet, men i løbet af formiddagen bevæger regnen sig østover.

Dermed bliver det som i resten landet, hvor der kun er enkelte byger samt ganske gode solchancer. Der ventes at falde op til 10 millimeter, men lokalt kan der falde lidt mere.

Sådan skriver DMI.

Højtryk på vej

Et højtryk er på vej mod os fra sydvest, og dermed stabiliseres vejret.

I takt med at højtrykket passerer østover lige syd om Danmark, kan der komme en lidt længere periode med tørvejr og solskin.

På denne tid af året kan højtryk med tilhørende rolige vindforhold sommetider medføre udbredt tåge, som dannes i nattetimerne og visse steder hænger ved en stor del af dagtimerne – og vupti, så bliver man snydt for efterårssolen.

Hvor varmt bliver det?

I morgen, onsdag, kan danskerne se frem til tørvejr med nogen sol, ligesom de kan forvente temperaturer mellem 12 og 15 grader.

Torsdag, fredag og lørdag kommer ikke til at afvige meget fra onsdagens vejr, hvorfor danskerne har gode muligheder for at få lavet nogle udendørs aktiviteter, inden kulden og nedbøren for alvor tager fat.

Ifølge månedsprognosen skal vi dog et stykke frem, før der er mulighed for sne.

Det kan du læse meget mere om i artiklen herunder.

Anbefalet til dig