Hold din sommerferie i Danmark - Vind et gavekort til et valgfrit weekendophold

21/7/20 17:50

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Du har muligheden for at komme på et fantastisk weekendophold helt uden afregning. Velkommen A/S udlodder nemlig et gavekort til en vinder, der svarer på et ganske simpelt spørgsmål.

Ved du fortsat ikke, hvor sommerferien skal gå hen i år? Mange danskere holder ferie netop nu, men mange er fortsat i tvivl om, hvad de egentlig skal gøre.

Klik her for at vinde et weekendophold til 2.500 kroner

Skal de bestille en hurtig afbudsrejse ud af landet, eller skal sommerferien i stedet afholdes i Danmark, som man blev opfordret til i midten af coronakrisen.

Hvis du vælger at blive hjemme i Danmark, så bør du næsten se, om du ikke kan score dig selv et flot gavekort til en værdi af 2.500 kroner, som du kan bruge på et valgfrit weekendophold.

Det er Velkommen A/S der står bag konkurrencen, og det er yderst simpelt at deltage.

Sådan deltager du i konkurrencen

Du skal faktisk blot fortælle, hvor mange personer der bor i din husstand, og derefter udfylde dine kontaktinformationer, så Velkommen A/S kan få fat på dig, hvis du skulle gå hen og vinde.

Der er ikke noget krav om, at du skal bruge gavekortet på en sommerferie, så du kan også gemme det, og bruge det på et ophold på et andet tidspunkt.

Måske trænger du til lidt efterårshygge i efterårsferien, eller måske trænger du til at komme lidt væk efter nytår. Mulighederne er mange, og en ting er sikkert, du vinder ikke, hvis du ikke deltager.

Klik her for at komme direkte ind til konkurrence.

*Indeholder affiliatelinks