Hold øje med e-Boks: Vigtigt corona-brev på vej

07/1/21 13:04

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Nu opfordres danskerne til at holde godt øje med e-Boks.

Nu bør danskerne endnu en gang holde godt øje med deres elektroniske postkasse, da der - i hvert fald for nogen - er et vigtigt brev på vej. Hvis man har frasagt sig e-Boks, så modtager man et fysisk brev. 

For mange vil det dog være en god nyhed, de snart kan læse. 

Landets indsats med at få corona-vaccineret borgerne er nemlig nu så langt, at der kan åbnes op for stik til en helt ny gruppe. Så hvis man er en af de danskere, der har tænkt sig at takke ja til vaccinen, så kan det snart blive ens tur. 

Ledig kapacitet

Det er rådmand for ældre- og handicappede i Odense Kommune, Søren Windel fra De Konservative, som nu beder borgerne om at få tjekket deres e-Boks, så hurtigt som muligt. 

Lige nu er det nemlig nemt at få en tid til en vaccination, hvis man er en del af de befolkningsgrupper, der nu er godkendt til at få stikket. Det oplyses rådmanden i et interview med Fyens Stiftstidende. 

“Det er nu, der er ledig kapacitet, og nu det er nemt at komme til i bookingsystemet, så jeg håber virkelig, at man vil booke så hurtigt som muligt og måske få pårørende til at hjælpe med transport, hvis det er muligt,” fortæller rådmand Søren Windel til Fyens.dk

Det er ikke kun borgere, der har modtaget et brev i e-boksen, der bør være opmærksomme. Rådmanden opfordrer til, at pårørende også tilbyder deres hjælp, ikke kun til familiemedlemmer, men måske også til naboen.