Holdkammerat deler nye detaljer om Christian Eriksens kollaps

Foto: Shutterstock

Nu fortæller Martin Braithwaite flere detaljer fra den skæbnesvangre fodboldkamp

For cirka halvanden måned siden holdte hele Danmark og en stor del af verden vejret, da Christian Eriksen kollapsede foran rullende kameraer, da det danske landshold mødte Finland i åbningskampen til EM. 

Heldigvis kom midtbanespilleren hurtigt til bevidsthed igen, hvorefter han blev overført til Rigshospitalet. Siden fik han indopereret en hjertestarter og udskrevet igen. 

Nu deler en af hans holdkammerater Martin Braithwaite, der til dagligt spiller i FC Barcelona, lidt flere detaljer om det øjeblik, hvor han opdagede at noget var helt galt. 

"Der er et øjeblik, hvor jeg kigger på ham ... og han var væk. Når du kigger på en krop, og du kan se, at personen er død, så er du ikke i tvivl. Du ved det med det samme. Det var det, jeg så," siger Martin Braithwaite til fodboldmedia433

Læs også

Hvepseinvasion kan være på vej midt i skøn dansk sommer

Et mareridt

"Jeg har oplevet et af de mest forfærdelige øjeblikke i mit liv," fortæller fodboldspilleren, inden han uddyber:

"Da jeg så det, begyndte jeg at bede. Jeg følte, at det var det eneste, jeg kunne gøre i det øjeblik. At vende mig mod gud. Vi havde alle lægerne, der arbejdede, og det billede ønskede jeg ikke, at nogen skulle se."

Martin Braithwaite fortæller, at det der skulle have været en drømmeaften istedet endte som et mareridt

"Jeg har oplevet et af de mest forfærdelige øjeblikke i mit liv" 

"Det, der skulle have været det største sportsevent i dansk historie, endte med at blive et mareridt. Det, der skete den aften chokerede mange mennesker"

Læs også

Stor nyhed: Hæver hastigheden på populær motorvejsstrækning