Holger Rune afslører sin hemmelige diæt: Jeg spiser det hver aften

Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Holger Rune skal spille kvartfinale senere i dag.

Mest læste i dag

Holger Rune er nu i kvartfinalen ved BMW Open i München.

Den 20-årige danske tennisstjerne, der er dobbeltforsvarende mester fra både 2023 og 2022, leverede en stærk præstation, da han besejrede colombianeren, Daniel Elahi Galán, i to sæt med cifrene 6-4, 6-2.

Det skriver TV 2 Sport.

Holger Rune, som spillede sin første kamp i går i turneringens anden runde, udtrykte stor tilfredshed med sit spil og det at kunne afslutte kampen uden at afgive et sæt:

"Det var dejligt at gøre det færdigt i to sæt, og det er dejligt at være tilbage i München," sagde Rune i vinderinterviewet, hvor han også med et smil knyttede en kommentar til det kolde vejr, der midlertidigt afbrød spillet, men ikke slog ham ud af kurs:

"Det var virkelig koldt, men jeg er vant til det, for jeg er fra Danmark."

Særlig diæt

Holger Rune, som bliver ved med at vinde ved turneringen, har over for SE og HØR løftet sløret for, hvad hans 'hemmelige opskrift' er:

"Jeg kan godt fortælle dig min hemmelige opskrift i München. Jeg spiser schnitzel og kartofler hver aften, imens jeg er her. Jeg er stor schnitzel-fan, og der er rigtig gode schnitzler i München", fortæller han.

Om Holger Rune kan fortsætte med at imponere ved turneringen, må tiden vise - men så længe han spiser en schnitzel og et par kartofler til aftensmad, lader det ikke til, at det kan gå helt galt.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig