Holger Rune glemte alt om det: Fik store konsekvenser

Foto: Victor Velter / Shutterstock.com
Foto: Victor Velter / Shutterstock.com
Det danske tennisfænomen glemte det i kampens hede.

Mest læste i dag

Inden Italian Open i Rom meldte Holger Rune klart ud, at han følte sig klar til at spille.

Hans tid i den italienske hovedstad blev dog noget kortere, end han selv havde regnet med.

I tredje runde stod han overfor argentinske Sebastian Baez, der vandt over Rune i tre sæt med cifrene 6-2, 2-6, 3-6. Det var den unge dansker, der kom klart bedst fra start, men i midten af andet sæt kollapsede han fuldstændig.

Efterfølgende har han været ude med riven mod sig selv, da han hverken fik spist eller drukket nok i forbindelse med kampen.

Derfor havde han ganske enkelt ikke mere benzin i tanken i andet sæt. I sidste ende var det afgørende for, at han endte med at tabe sin kamp i Rom.

"Derfor er det selvfølgelig også vildt frustrerende, at jeg ender med ikke at kunne præstere, som jeg ellers kan, på grund af en så lavpraktisk ting som utilstrækkelig indtag af mad og drikke. Det må simpelthen ikke ske på det niveau, jeg arbejder på," siger han via selskabet IMG.

"Og ja, jeg har været syg, og fokus har ligget på ekstra banetimer og fysisk opbygning, men det er ingen undskyldning. Jeg ved, hvad jeg skal spise og drikke under kamp, og jeg fik det ikke gjort i kampen i går (mandag. red.)."

Til sidst understreger han, at det 'slet og ret' er for ringe af ham. Derfor er det meget tydeligt, at han slet ikke er tilfreds med sin egen indsats.

Rune er dog positiv forud for French Open, der er årets anden Grand Slam-turnering.

Den store turnering begynder den 26. maj, hvor han helst skal spille sig frem til en kvartfinaleplads, da han har 360 point at forsvare fra sidste år.

Anbefalet til dig