Holger Rune har brugt mange penge på den: Nu forklarer han den særlige årsag

Nyheder
Foto: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com
Foto: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com
Nu sætter Holger Rune ord på investeringen.

Mest læste i dag

Tilbage i starten af 2023 købte Holger Rune en lejlighed i Nordhavn for næsten 7 millioner kroner.

Han var dog ikke færdig med at bruge penge på den, og efterfølgende blev der udført omfattende arbejde i den dyre lejlighed.

Her var det dog ikke kun det æstetiske, der var i fokus.

Ganske vist har hans mor, Aneke Rune, tidligere fortalt om renovering af bl.a. køkken og badeværelse, men det er altså ikke det eneste, der er sket.

Der er nemlig ikke noget, der er blevet overladt til tilfældighederne i den danske stjernes lejlighed.

Sådan skriver B.T.

Blandt andet har han besluttet at investere et større beløb i en specialfremstillet dør med armeret stål og særlige låse. Det betyder, at han kan føle sig helt sikker, hvad enten han befinder sig i lejligheden eller ej.

På et pressemøde i forbindelse med hans deltagelse i French Open i Paris, har han svaret på spørgsmål vedrørende beslutningen om at investere i denne dør. 

"Jeg føler mig overhovedet ikke utryg i Danmark, men jeg vil også bare gerne være sikker og ikke have nogen ind, som ikke skal ind," siger han ifølge B.T.

Han fortæller også, at det kun handler om, at han gerne vil være tryg og sikker i sit eget hjem. Det er blandt andet også derfor, at han er flyttet til Monaco, hvor der er meget lidt kriminalitet.

"Jeg kan godt lide at bo trygt og godt, og jeg er jo også flyttet permanent til Monaco, hvor der ikke er ret meget kriminalitet. Men altså, det har vi heldigvis heller ikke i København," lyder det fra den unge stjerne.

Generelt har Holger Rune ikke holdt sig tilbage fra at investere sine penge i ejendomme.

Tidligere har han også købt et sommerhus i Vejby, ligesom der de seneste måneder har været forlydender om, at han nærmer sig et køb af en luksuriøs villa i Sydfrankrig.

Anbefalet til dig