Hollywood-stjerne blev fundet nøgen på gaden: Nu er der nyt

12/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den unge Hollywood-stjerne blev fundet nøgen på gaden i L.A, og blev derefter indlagt på psykiatrisk afdeling.

Mest læste i dag

Skuespillerinden Amanda Bynes, der blev fundet nøgen på gaden i L.A er nu blevet udskrevet fra psykiatrisk afdeling mere end 3 uger efter, at hun første gang blev indlagt til behandling. Det har TMZ erfaret.

Kilder tæt på Amanda Bynes fortæller os, at hun mandag blev 'løsladt' fra afdelingen i det sydlige Californien, efter at både hun og det medicinske personale havde fastslået, at hun var klar til at vende tilbage til sit daglige liv.

Amanda Bynes vil starte i ambulant behandling for at sikre, at hun forbliver på rette vej, og vil samarbejder med læger og specialister for at få den hjælp, hun har brug for.

TMZ's kilder siger, at Amanda Bynes vil bo i sit eget hjem, som hun boede i før indlæggelsen, og beholde meget af den uafhængighed, hun opnåede efter 9 år i et konservatorium.

Det var i sidste måned, som skuespillerinden blev set nøgen på gaden tidligt om morgenen nær Downtown L.A.

Foto: Instagram

Et vidne fortalte, at det var Amanda Bynes, der prajede en bil og signalerede, at hun havde brug for hjælp. Derfra ringede hun 112 og fortalte at hun var under en form for psykose og havde brug for hjælp.

Først blev hun anbragt på et obligatorisk 72-timers psykologhold, som blev forlænget, mens hun og lægepersonalet arbejdede på at få hende tilbage på sporet.