Hollywood-stjerne død

26/5/22 19:50

Henrik Rothenbücher

Hollywood-stjerne Ray Liotta er gået bort

Ray Liotta er død. Den kendte skuespiller døde, mens han var i Den Dominikanske Republik. Det skriver mediet TMZ.

Skuespilleren var i færd med at optage en ny film ved navn 'Dangerous Waters', som skulle optages i den Den Dominikanske Republik.Filmen nåede han dog ikke at gøre færdig, da han nu er afgået ved døden. Ifølge TMZ døde han i sin søvn, hvilket mediet har fået oplyst af en kilde tæt på den amerikanske skuespiller.

Derudover lyder det også, at der angiveligt ikke skulle være noget mistænkeligt ved hans døds. Derfor er der heller ikke nogen mistanke om, at der skulle være noget kriminelt bag hans død.

Hans forlovede Jacy Nittolo var sammen med i Den Dominikanske Republik, hvor han altså arbejdede på en ny film.

Liotta har gennem sin karriere spillet med i et hav af film, men han er især kendt for at have spillet med i Martin Scorsese-filmen 'Goodfellas' fra 1990, hvor han spillede rollen som Henry Hill sammen med Robert De Niro og Joe Pesci.

Efter sigende arbejdede han hårdt for at få rollen i den populære film, og dens store succes endte med at åbne rigtig mange døre for ham i Hollywood.

Året inden 'Goodfellas' havde han medvirket i en anden ikonisk, 'Field of Dreams', hvor han spillede rollen som Shoeless Joe Jackson.

Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Efterfølgende har han også med i en lang række andre film, herunder 'Cop Land', 'Corrina Corrina', 'Operation Dumbo Drop', 'Unforgettable', 'Wild Hogs' og 'Blow'.

Jacy og Ray blev forlovet i 2020 lige omkring jul. Dengang delte han begejstret den lykkelige nyhed på Instagram. Han efterlader sig en datter, Karsen Liotta, som han fik med sin ekskone Michelle Grace.

Den amerikanske skuespiller blev 67 år. Det er ikke blevet meldt ud, hvad den konkrete dødsårsag er – kun at han døde i sin søvn.