Hopper af glæde - Kaniner får 100.000 kroner i gave

Nu er der nok nogle små glade kaniner på Roskilde Dyreinternat. Disse kaniner er dog ikke fra internatet. Modelfoto: Shutterstock.com

Man ved jo som bekendt aldrig hvad dagen bringer - og nogle dage bliver man bare mere overrasket end andre.

Roskilde Internat - Dyrenes beskyttelse fortæller glædeligt i et Facebook opslag, om da de forleden modtog intet mindre end 100.000 kroner i en anonym donation. Der var ingen tvivl om hvem pengene var til - de var til kaninerne. 

I opslaget fortæller internatet at underkæben hang langt nede på gulvet, da de modtog 100.000 kroner. De modtog et brev sammen med pengene, hvor der stod at beløbet skulle gå til kaninerne og skulle gå til ombygning hos kaninerne. 

Vedkommende skriver at han eller hun, selv har adopteret kaniner fra internatet og ønsker kaninerne hos dem, det bedste. 

BREAKING: Corona-vaccine godkendt af sundhedsministerium

Nu har de masser af plads

Nu er pengene gået til at lave fantastiske nye omgivelser til kaninerne på internatet. Kaninerne har fået masser af plads at boltre sig på både indenfor og udenfor i den store udendørs løbegård. Der er også blevet lavet mulighed for at der kan åbnes op mellem kaninernes bure, alt efter behov og alt efter hvor mange kaniner som bor på internatet.

Carina Rønne Løkkegaard som er dyrepasser på Roskilde Internat Dyrenes Beskyttelse, fortæller til TV Lorry, at det er nogle helt andre kaniner nu, i forhold til før, hvor de sad i mindre bure og kedede sig.

Herunder kan du se opslaget og videoen som internatet har lagt op på deres Facebook-side, hvor de viser kaninernes fine nye omgivelser:

 

 

 

 

 

Læs også