Hovedmistænkt i Madeleine McCann-sagen skal ikke vente længe: Her bliver dommen afsagt

Nyheder
Foto: Politi
Det sker meget snart.

Lige nu læser andre også

Hele verden har fulgt Madeleine McCanns forsvinden tæt.

Hun forsvandt pludselig under en familieferie i Portugal, og siden da har man forsøgt at finde ud af, hvad der skete med den lille pige.

Da Madeleine McCann forsvandt fra familiens ferielejlighed for 17 år, var hun kun tre år gammel. Selvom det snart er to årtier siden, at den lille pige forsvandt, så har hendes forældre nægtet at give op.

Og nu har den berygtede forsvindingssag fået nyt liv efter flere års spekulationer.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Den 47-årige tyske mand, Christian Brueckner, har længe været i politiets søgelys, er nu blevet impliceret i sagen på en måde, som ingen havde forudset.

For selvom det for nyligt kom frem, at den hovedmistænkte i Madeleine McCann-sagen ifølge en medindsat skulle have indrømmet at have taget den forsvundne pige fra lejligheden, så stopper det ikke her.

Christian Brueckner har i forvejen fem sager om seksuelle forbrydelser hængende over hovedet, som kan ende med at sende ham i fængsel i 15 år.

Det viser sig nemlig, at de tyske anklagere vil have den hovedmistænkte fra Madeleine McCann-sagen dømt til 15 års fængsel for dem fem sager.

Bliver han frikendt, vil han være en fri mand i foråret 2025. I øjeblikket peger meget dog på, at det ikke kommer til at ske.

Der forventes at blive afsagt dom tirsdag i næste uge.

Anbefalet til dig