Hovedvej afspærret: 15-årig stukket ned

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En jævnaldrende ung mand er blevet anholdt.

Lige nu læser andre også

Søndag eftermiddag kunne meget vel have kostet et ungt menneskeliv i det københavnske bybillede.

En 15-årig dreng blev søndag eftermiddag offer for et knivstikkeri i nærheden af Frederiksberg Centret i København, hvilket førte til en pågribelse på Amager natten til mandag.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Vagtchef Jonathan Wald fra Københavns Politi bekræftede hændelsen og fortalte, at anmeldelsen kom ind klokken 16.11 søndag eftermiddag.

Trods den alvorlige karakter af knivstikkeriet er der heldigvis gode nyheder: offeret er ikke kommet alvorligt til skade, som politiet oplyste natten til mandag.

En anden 15-årig dreng er blevet anholdt på Amager og sigtet for kvalificeret vold i forbindelse med episoden. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag, men tidspunktet for dette er endnu uvist.

Politiet har indtil videre holdt kortene tæt til kroppen vedrørende motivet bag angrebet. Vagtchef Jonathan Wald har udtalt, at politiet har "nogle idéer," men af hensyn til efterforskningen ønsker de ikke at dele yderligere detaljer.

Falkonér Alle blev midlertidigt afspærret som en del af politiets indsats i forbindelse med hændelsen, men søndag aften blev det bekræftet, at politiet var færdige på stedet.

Familien til den sårede dreng er blevet underrettet om hændelsen, og politiet forsætter med at undersøge sagen for at kaste lys over de nærmere omstændigheder omkring dette tragiske knivstikkeri ved Frederiksberg Centret.

Anbefalet til dig