Hudløst ærlig Harry: Langer ud efter familien igen

Foto: Shutterstock
Endnu en gang er det Oprah Winfrey der stiller spørgsmålene.

Mest læste i dag

Det er blot et par måneder siden, at interviewet med Harry og Meghan gik i luften. Her kom der eksplosive afsløringer på bordet, da Oprah annoncerede at "ingen emner var forbudte."

Nu er der endnu et nyt program fra prins Harry og Oprah, der har premiere i dag - den 21. maj - på Apple TV+.

Dokumentaren har navnet "The Me You Can't See" og her er det endnu en gang Oprah der stiller spørgsmålene, mens Harry hudløst ærligt fortæller om tabet af hans mor og hvor dybt hendes tidligere død har påvirket hans psyke.

Prinsesse Diana døde i 1997, da prins Harry var blot 12 år gammel.

I interviewet med Oprah fortæller Harry, at han senere endte med at både tage stoffer og drikke alkohol - han var nemlig villig til at gøre alt, der gjorde at han følte mindre. Det skriver SE & HØR.

Smil og lev med det 

Han fortæller også, at han ikke drak fordi han nød det - men fordi han forsøgte at holde noget skjult.

For fire år siden opfordrede hans hustru Meghan ham til at søge professionel hjælp, da han stadig havde meget vrede - ikke mod Meghan, men generelt efter moderens død.

I dokumentaren langer Harry endnu en gang ud efter familien, hvor han fortæller, at gennem hans barndom var det ikke normen at tale om følelse - derfor blev det i stedet "mast".

Han fortæller at den royale familie i stedet sagde til ham at han skulle smile og leve med det.

"Familiemedlemmer har sagt, jeg bare skulle spille spillet, og så ville mit liv blive nemmere, men jeg har meget af min mor i mig. Jeg føler, jeg står uden for systemet, men jeg sidder stadig fast i det. Den eneste måde at befri én selv på er at fortælle sandheden," fortæller han i dokumentaren.

Harry fortæller at særligt årene fra han var 28 til 32 var utroligt svære for ham, her var han plaget af angstanfald, når han skulle ud og spille en offentlig rolle. Derfor var det altid med galoperende hjerte og sveden dryppende, at han tog afsted. Selv beskriver han årene som "sit livs mareridt".

 

 

 

 

Anbefalet til dig