Hudløst ærlig Rikke Gøransson: Tog særlige piller

Af: Thea Andersen

|

19/01/2024

Nyheder
Pressefoto: TV3
Pressefoto: TV3
Rikke Gøransson fortæller hudløst ærligt, at hun har taget særlige piller i hendes nye program 'Hvorfor skal Rikke være smuk?'.

Lige nu læser andre også

Rikke Gøransson er en travl kvinde.

For tiden er hun aktuel som vært i TV3-programmet 'Paradise Hotel', som hun også tidligere har stået i spidsen for og deltaget i. Ikke nok med det, så har hendes nye program 'Hvorfor skal Rikke være smuk?' også lige haft premiere.

I programmet ser man blandt andet hende og veninden Patricia Bongo Baier, tidligere makeupartist på 'Paradise Hotel', i gennemgå billeder fra tidligere sæsoner. Mens de gennemgår billederne, fortæller hun meget ærligt om et år, hvor hun tog særlige piller for at fremstå slankere, skriver Her & Nu.

"I det her år, der havde jeg talt med en, som stillede op i bikinifitness konkurrencer, som fortalte mig om de her vanddrivende piller. Så hvis jeg skulle have en mavebluse på, så spiste jeg faktisk vanddrivende piller, og så kunne du se markeringerne på min mave. Og det kan jeg se, at jeg har der," siger Rikke og fortsætter:

"Det er ikke det, man skal bruge de piller til. Det er blodtryksmedicin."

Paradise Hotel

Rikke Gøransson deltog i TV3-programmet tilbage i 2007. Dengang var det Ibi Støving, som var vært på programmet. Sæsonen efter overtog hun værtstjansen som bare 20-årig og var vært frem til 2021, hvor hun fyldte 35 år.

Sideløbende med værtsjobbet uddannede Rikke Gøransson sig til psykoterapeut, og det satte en række refleksioner i gang, fortalte hun tilbage i 2022, hvor hun annoncerede sit stop som vært i 'Paradise'.

"Undervejs i den proces har jeg kunnet mærke, at der er nogle andre ting, der begynder at trække i mig. Ikke for at negligere de dilemmaer, som de unge mennesker står med dernede. Men når du sidder og læser til psykoterapeut og har med eksistentielle temaer at gøre og så måneden efter rejser til Mexico, så er det jo fint for at få en balance i tingene," lød det.

Men trangen til at være frontfigur for programmet var tydeligvis ikke helt forsvundet.

Rikke Gøransson er nemlig tilbage som vært i 'Paradise Hotel'. Denne gang sammen med den tidligere ”Love Island”-deltager Olivia Salo.

Du kan se både 'Paradise Hotel' og 'Hvorfor skal Rikke være smuk?' på Viaplay.

Anbefalet til dig