Hummersuppe tilbagekaldes: Der er hummer i hummersuppen!

27/12/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Amanda Seafood A/S tilbagekalder Bornholms Hummersuppe, der er solgt i Rema 1000 over hele landet. Fødevarestyrelsen advarer forbrugere der lider af allergi eller intolerance over for skaldyr og mælk. Foto: PR-foto
Ved en fejl mangler flere dåser hummersuppe mærkning. Den etiket, der skulle være i bunden af indpakningen er desværre ikke påklistret. Det betyder, at forbrugere ikke kan advares om de allergener, der er i suppen. Særligt hummer.

Mest læste i dag

Det lyder som årets sidste aprilsnar, men den er god nok. Et parti af Amanda Seafoods hummersuppe tilbagekaldes fordi de mangler en ingrediensliste. Den ingrediensliste er vigtig for alle, der har særlige allergier, og derfor trækkes hummersuppen nu tilbage. 

Der er særligt to allergene, som ,man skal være opmærksom på i hummersuppen. Den ene er mælk, mens den anden er hummer. Således skal man altså advares mod hummer i hummersuppen.

Personer, der lider af allergi eller intolerance over for mælk og/eller hummer kan blive syge, hvis de spiser suppen.

Det er Rema 1000 over hele landet, der har solgt produktet, og det kan leveres tilbage, hvis du ikke har indholdsetiketten på bunden af produktet. 

Der er forøvrigt fem procent hummer i den Bornholmske hummersuppe.

 

 

Anbefalet til dig