Hun blander sæbe med disse 2 ting: Blandingen fjerner pletter fra madrassen på magisk vis

Af: Thea Andersen

|

16/01/2024

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Med denne blanding kan du få en pletfri madras.

Mest læste i dag

Har din madras også fået synlige pletter, som du gerne vil fjerne, men er du usikker på, hvordan du skal gøre det? Så bør du læse med her.

En rengøringsekspert på det sociale medie TikTok, der går under brugernavnet @our_little_doer_upper, har nemlig forklaret, hvordan man kan rengøre en madras med en simpel løsning med få ingredienser, du sandsynligvis allerede har derhjemme.

Alt, du behøver, er natron, hvid eddike og sæbe.

Ingredienser:

  • Natron

  • Hvid eddike

  • Sæbe

Fremgangsmåde:

  1. Bland ingredienserne: Start med at blande natron, hvid eddike og sæbe sammen for at danne en pasta. Med denne blanding kan du ifølge TikTokeren fjerne selv de mest genstridige pletter.

  2. Anvend blandingen: Påfør blandingen direkte på pletten ved hjælp af en klud. Poler i cirkler og tryk let for at sikre, at den trænger dybt ind i pletten.

  3. Lad det tørre: Efter påføring skal du lade blandingen tørre.

  4. Støvsugning: Når blandingen er tør, kan du forsigtigt støvsuge området for at fjerne det overskydende natron. Pletten burde nu være forsvundet, og din madras vil fremstå som ny.

Så glem de dyre pletfjerningsmidler - denne hjemmelavede løsning er ikke kun økonomisk, men også miljøvenlig. Nu kan du nyde en ren og pletfri madras.

Se her, hvordan du fjerner pletterne

Anbefalet til dig