Hun er den næste: Nu får prinsesse Marie også ny titel

Nyheder
Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix
Endnu en titelændring i kongehuset

Mest læste i dag

H.K.H. Prins Joachim har de seneste par måneder skulle vænne sig til ikke længere at omtale sine børn med royale titler.

I efteråret sidste år fik hans tre sønner og ene datter nemlig fjernet titlerne som “prinser” og “prinsesse”, og skal i stedet omtales for deres nedgraderede titler som grever og komtesse.

Men det er ikke kun Nikolai, Felix, Henrik og Athena, der står til at få skiftet titel. Nu er det nemlig blevet prins Joachims kone, prinsesse Maries, tur, skriver BILLED-BLADET.

Torsdag delte det danske kongehus en række billeder på deres offentlige Instagram-profil af den 47-årige prinsesse, hvor de stolt kunne bringe den store nyhed.

Prinsesse Marie er nemlig blevet udnævnt til sektionsleder á la suite i Beredskabsstyrelsen.

Kongehuset uddyber i opslaget, at den fornemme titel falder i sammenhæng med prinsessens deltagelse i Beredskabsstyrelsens indsatslederuddannelse.

‘Beredskabsstyrelsens indsatslederuddannelse giver kompetence til at lede alle typer af indsatser på et skadested. Uddannelsen består af en beredskabsfaglig del og derefter en tværfaglig del, hvor der også deltager ledere fra politiet og sundhedsberedskabet’ skriver kongehuset i opslaget, og fortsætter.

‘Prinsessens engagement i Beredskabsstyrelsen går tilbage til 2011, hvor Hendes Kongelige Højhed gennemførte en operativ introduktionsuddannelse. Siden har Prinsessen gjort frivillig tjeneste som projektmedarbejder inden for forebyggelsesområdet og deltaget i øvelser, møder og kurser samt besøgt Beredskabsstyrelsens enheder og samarbejdspartnere’.

Du kan se den stolte prinsesse modtage titlen i billedet herunder:

Stort tillykke, prinsesse Marie

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig