Hun er kendt fra 'Vild med dans' og 'X Factor': Nu har hun fået stort værtsjob hos TV 2

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu kan danskerne nyde mere af den evigt populære vært.

Lige nu læser andre også

Danskerne er ellevilde med hende allerede, og nu får de endnu mere at se til hende.

Når 'Go’ morgen Danmark' igen ruller over skærmen den 2. august, er det nemlig den evigt populære Lise Rønne, der skal styre seerne igennem programmet.

Det skriver TV 2.

“Jeg har set 'Go’ morgen Danmark' lige siden det startede, og jeg har faktisk altid tænkt, at jeg skulle lave det program en dag”, udtaler Lise Rønne.

Hun kommer til at være afløser for det allerede etablerede hold af værter. Hun fortæller yderligere, at hun har fået tilbuddet før, men at det først nu giver mening:

“Det har bare ikke passet sammen, men nu fik jeg pludselig mulighed og tid til det, så jeg prikkede faktisk selv holdet bag programmet på skulderen og sagde: 'Hvis I mangler, så skal I bare vide, at jeg er klar.”

Om Lise Rønne er A- eller B-menneske er ikke til at gøre sig klog på, da hun med sit nye job både har været en del af 'Go’ morgen Danmark' og ‘Aftenshowet’ på DR.

Allerede nu kan Lise Rønne opleves som vært i TV 2’s nye program 'Forræder', der netop har haft premiere.

Med sit nye job har hun både været en del af 'Go’ morgen Danmark' og ‘Aftenshowet’ på DR, hvorfor det ikke er til at gøre sig klog på, om hun er A- eller B-menneske.

Udover ovennævnte programmer har hun været vært i ‘X Factor’ og i ‘Vild med dans’, hvor hun også har været med som nydanser.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig