Hun gør dette ved sine umodne bananer: På magisk vis modner de hurtigere end aldrig før

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Nu kan du få dine grønne og umodne bananer til at modne hurtigere end aldrig før.

Lige nu læser andre også

Mange kender til det.

Du står foran bananerne i frugt- og grøntafdelingen i supermarkedet og opdager, at der kun er grønne og umodne bananer tilbage.

På lang sigt er det ikke noget problem, men såfremt du ønsker at spise bananen med det samme, så er det et problem.

Men problemet er ikke så slemt, at det ikke kan løses.

Du behøver nemlig ikke at spise en grøn og umoden banan, hvis du kan vente en times tid.

Det er nemlig muligt at modne en banan på den korte stund, og der er faktisk hele to tricks, man kan bruge, til at fremskynde modningsprocessen.

Dog kræver det mest effektive trick noget andet helt særligt.

Du skal nemlig benytte en ovn. Din grønne banan skal smides i ovnen i én time, mens den buldrer afsted med 150°C. 

Det er vigtigt, at du holder godt øje med bananerne, mens de er i ovnen. Tag dem ud af ovnen efter en time og lad dem køle af i køleskabet. 

Så vil du se magien ske, og du vil nu have en moden banan foran dig.

Det andet trick til at fremskynde modningsprocessen kræver, at du lægger din grønne banan i en papirspose.

Bananer frigiver en gas kaldet ethylen, som får frugten til at modnes hurtigere. Ved at lægge den grønne banan i en papirspose, kan den gas, bananen frigiver, ikke slippe ud. På den måde modnes den hurtigere.

Dette trick vil dog tage op til to dage, hvorfor det altså ikke er lige så effektivt at benytte ovnen.

Du kan se det sidste trick blive udført herunder:

Anbefalet til dig