Hun mistede sit ufødte barn: Nu taler Christiane Schaumburg-Müller Åxman ud om sorgen

Nyheder
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Den populære værtinde åbner op om det hårde tab, og tiden efter

Mest læste i dag

Viaplay-abonnenter kan nu se frem til en ny serie-satsning fra streamingtjenesten.

Dokumentarserien ‘The Journey’ får nemlig premiere i dag, hvor seks kendte danskere skal ud på deres livs rejse, både geografisk og spirituelt.

Med i kendis-flokken er den tidligere ‘Vild med dans’-værtinde Christiane Schaumburg-Müller Åxman, der især bruger rejsen på at reflektere over en af de hårdeste tider i hendes liv, skriver Her & Nu.

I seriens første afsnit ses den 41-årige skønhed på besøg hos en lokal munk. Her skriver hun ‘gratitude’ (‘taknemmelighed’ red.) på et flag, hvilket har en rørende forklaring bag sig.

- Jeg er enormt taknemmelig. Men lige i starten af 2022 blev min mand og jeg gravide, og vi skulle have et barn, der virkelig var et ønskebarn, og vi fremskrev hele vores liv efter det, fortæller Åxman, der fortsætter i forklaring, ved at fortælle om den tragiske udvikling i graviditeten.

- I sjette måned mistede vi barnet, og der kom en sorg, der lagde sig som en bold i maven, der titter frem nogle gange, og som man lever med. Og så føler jeg en sindssyg taknemmelighed for det liv, jeg har, uddyber Christiane,

TV-kendissen er i forvejen mor til sønnen Constantin på seks år, som hun har med rap-ikonet L.O.C.,, mens hendes mand har to døtre på 13 og 15 år fra tidligere forhold.

Åxman vil få det bedst mulige ud af den krævende og øjenåbnende rejse, programmet tager hende på - og især taknemmelig er noget værtinde-veteranen både dyrker til dagligt, og ønsker at blive bedre til.

- Mit fokus er at ændre mit mindset til at blive mere taknemmelig for alt det gode, jeg har i mit liv, slutter Christiane af.

Hvordan det går Christiane og de fem andre deltagere i dokumentarserien, kan du følge med i på Viaplay.

De første to afsnit af ‘The Journey’ kan ses på streamingtjenesten nu.

Anbefalet til dig