Hun påstår at være Madeleine McCann: Nu er der rystende nyt i sagen

Af: Ida Hansson

|

16/03/2023

Nyheder
Foto: Politi
Foto: Politi
21-årige Julia Wendell mener at have beviser for at være den forsvundne Madeleine McCann.

Mest læste i dag

Julia Wendell blev kritiseret, efter hun via et nu slettet Instagram-opslag påstod, at hun kunne være det forsvundne britiske barn, der forsvandt i Portugal i 2007.

Hun venter i øjeblikket på DNA-prøver, der kan bevise, om hun er den forsvundne pige, men det er ikke det eneste neglebidende resultat, hun venter svar på.

Nu har hendes talsmand, Fia Johansson, nemlig afsløret, at Julia Wendell muligvis kan kæmpe mod kræft. 

Efter knoglesmerter og foruroligende blodprøve-resultater er der nu opstået mistanke omkring, at pigen kunne have leukæmi.

Udover foruroligende blodprøver er den 21-årige booket ind til CT- og MR-scanninger for at få fastslået årsagen til hendes smerter i knoglerne.

Fia Johansson har nu afsløret, at Julia Wendell også nervøst venter på resultaterne af yderligere tests, der skal be- eller afkræfte om hun har leukæmi:

“Hendes blodprøve er særdeles unormal, så min læge her i USA undersøger, om hun kan have leukæmi. Så vi afventer resultaterne af forskellige test. Og hvis hun har brug for nogen form for behandling, vil vi sørge for, at hun får det,” lyder det fra talspersonen.

Hvornår resultaterne på DNA-prøver kan forelægges, er der endnu ikke sat dato på. Men svaret forventes at komme i løbet af de kommende uger.

Fia Johansson har udtalt, at DNA-testresultaterne vil afgøre, om man fortsætter undersøgelsen af, om Julia Wendell kunne være Madeleine McCann eller en anden savnet person.

Julia Wendells familie i Polen har udtalt sig for at afvise hendes påstande om, at hun er Madeleine: 

”For os som familie er det indlysende, at Julia er vores datter, barnebarn, søster, niece, kusine og stedniece. Vi har minder, vi har billeder,” lyder det fra familien.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig