Hun påstår at være Madeleine McCann: På mandag sker det

24/03/2023

Mathias Busekist

Foto: Politi/Instagram
En ung kvinde har som bekendt hævdet, at hun er den forsvundne Madeleine McCann. Nu er der nyt om sagen.

Mest læste i dag

Julia Wendell blev kendt, da hun hævdede at være Madeleine McCann, fordi hun har samme øjenfejl som Maddie.

Og hun er fortsat overbevist om, at hun er McCann-forældrenes forsvundne datter.

Wendell har fået stor støtte af den selverklærede synske detektiv Fia Johansson, som nu kan afsløre, at hun i selskab med Julia Wendell har været forbi det amerikanske talkshow med Dr. Phil. 

"Jeg er så glad for, at Julia får en platform, hvor hun på modig vis kan tale ud og kaste lys på sin voldelige og grove fortid, som forhåbentligt vil bringe hende tættere på retfærdighed," skriver Fia Johansson ud til sine Instagram-følgere.

Herefter bekræftes det, at udsendelsen kan ses den 27. marts, samt at flere sandheder skulle komme frem i lyset.

"Jeg tror på, at jeg er Madeleine McCann. Nu venter vi på resultaterne," skriver hun.

Fia Johansson er blevet en større og større del af efterforskningen, idet hun hævder, at hun har beviser for, at at Julia Wendell som barn er endt i en menneskehandel. En teori, som Julias egen polske familie dog har afvist. 

Og skulle DNA-testen vise sig at bekræfte, at hun ikke er Madeleine McCann, håber hun, at et andet match vil komme frem.

"Hun kunne også matche med enhver anden derude, der måske leder efter et forsvundet barn fra den tid," lød det fra Fia Johansson, da hun for få dage siden gik live på Instagram. 

I deres varetægt

Politi i Tyskland mener have manden, der har bortført og dræbt Madeleine, siddende bag tremmer. De syntes at være overbeviste om, at det er den dømte Christian Brueckner, der står bag bortførelsen samt det efterfølgende mord, men der er endnu ikke beviser til at understøtte deres teori.

Hans campervan, en karakteristisk VW T3 Westfalia, blev efter sigende set i nærheden af feriestedet Praia da Luz i Portugal, hvor McCann forsvandt.

Brueckner er tidligere dømt for overgreb samt en række indbrud. Det er kendt, at han har boet i Portugal mellem 1995 og 2007, og at han er mistænkt for flere voldtægter og andre forbrydelser i den periode.

Julia har gentagne gange udtalt, at hun 'kan' være Madeleine og har hævdet, at en traumatisk hændelse har slettet stort set alle hendes minder fra hendes barndom.

Hun er 21 år gammel, men mener, at hun har fået den forkerte dato for sin fødsel. Madeleine blev født i maj 2003, hvilket betyder, at hun vil være 19 år gammel, hvis hun stadig er i live.

Anbefalet til dig