Hun skal være med i Vild med Dans

24/07/2021

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Hele Danmarks oprindelige “X Factor”-mor går efter sejren med ingen ringere end “Vild med dans”-kongen Silas Holst

Mest læste i dag

Man skal lige vende og dreje den en ekstra gang eller to, for man tror nærmest ikke sine egne ører - men den er god nok. 

Det mener i hvert fald SE og HØR, som mener at vide, at det er lykkedes at få lokket selveste 42-årige Lise Rønne til at være den del af "Vild med Dans" til september. 

Men det er dog ikke som vært, men derimod som nydanser, at hun slutter sig til resten af manegen, som kommer til at udgøre tv-programmets 18. sæson.

Programmets dansekonge som partner

Værtdronningen, som hendes mange loyale fans blot har ventet på, at hun ville blive en del af programmet, hvilket såmænd også gælder hos mange fagfolk, har fået en sublim start, eftersom hun kommer til at trække i flotte stilleter og sambaskørt, når hun indtager scenen sammen med sin dansepartner.

Og hends partner er nemlig ikke hvem som helst, men derimod programmets dansekonge, Silas Holst, som af flere omgange er blevet kronet i showet, som altså kommer til at danse sammen med Lise Rønne. 

Erfaring kan komme til gode

Lise Rønne har som bekendt formået at opnå en flot status i Danmark, men hun har forinden været mange forskellige steder i sin karriere inden for tv-branchen, som hun første gang stiftede bekendtskab med, da hun fik scoret et praktikjob ved MTV i London, da hun var blot 22 år. 

Hun vendte dog hjem til Danmark, hvor hun ikke skulle bruge lang tid, før hun allerede kunne bryste sig af en ny succesoplevelse, denne gang for hittet "Boogie", som hun beværtede fra 2002 til 2003. 

Men tv-programmet, som der nok er allerflest, der kan genkende hende fra, er da hun tog turen til TV 2. Her var hun blandt andet at finde på ungdomgsprogrammet "Rundfunk", hvilket fik DR til at kalde hende hjem, da de ønskede, hun skulle være en del af "Aftenshowet", som tog hende langt op ad listen. 

Der er dog umiddelbart mange, som vil argumentere for, at det var som følge af hendes rolle under "X Factor", at hun steg helt til tops blandt Danmarks stjerner. 

I foråret fik Lise Rønne såmænd også comeback i netop "X Factor", hvilket mange tog glædeligt imod, eftersom hun på daværende tidspunkt havde gået et par år uden skærmtid, hvilket kom efter, at Melvin Kakooza, som skulle have afløst Sofie Linde, måtte melde fra med sygdom. 

Men det tyder altså på, at Lise Rønne savnet tv-branchen, da man altså inden længe vil kunne opleve den slanke mor til to i "Vild med Dans". 

Anbefalet til dig