Hund blev væk fra sin menneskefamilie: Løb selv på politistationen og meldte sig ved skranken

Nyheder
Dette er et modelfoto, men man kan næsten forestille sig, at Chico har fået en lige så varm velkomst af sine ejere. Foto: Shutterstock
Den søde hund Chico var uheldig, og blev væk fra sin familie. Det slog dog ikke hunden ud. Den løb nemlig direkte på politistationen og meldte sig selv – til stor morskab for betjentene.

Mest læste i dag

Alle børn ved at man skal gå til politiet, hvis man bliver væk fra sin familie, men at en hund også er så klog er ret vildt. Men nogen mener også, at hunde er lige så intelligente som 5-årige børn.

Blev overraskende

I Texas i USA blev betjentene på den lokale politistation glædeligt overraskede, da søde Chico kom gående ind på stationen. Det skriver Ekstra Bladet. 

Chico spadserede helt roligt ind på politistationen, og gik hen til skranken, hvor den placerede forpoterne, og meldte sig selv til den ansatte bag ved skranken.

Hundens adfærd mindede om et menneskes, så der er måske noget om ligheden og sammenligningen med et 5-årigt barn.

Nu er betjentene glade for deres nye bløde og søde ven.

Gjorde dagen bedre

Rusty Martin var på stationen den dag, og det er han glad for, for episoden gjorde hans dag fantastisk.

Han fortæller, at han glædeligt hjalp Chico med at finde sin ejer.

”Han virkede ikke bedrøvet over at være blevet væk, fortæller betjenten. Det var som om, at han bare var gået sig en tur i nabolaget, og så havde besluttet sig for at smutte forbi politistationen for at lysne betjentenes dag,” fortalte Rusty Martin.

De søde billeder fra stationen af skønne Chico.

Kærlighed til Chico

Chico blev overdynget med kærlighed og opmærksomhed, og betjentene satte alt ind for at finde frem til ejeren til Chico. Der blev virkelig arbejdet på højtryk fortæller Rusty Martin og tilføjer:

”Vi havde en tennisbold, som vi kastede lidt med i lobbyen. Vi var alle sammen vilde med ham.”

Svært at finde ejer

Selvom Chico havde halsbånd på, så var det svært at finde hans ejer, da navneskiltet var faldet af.

Så politiet tilkaldte dyreværnet til politistationen, for at tjekke om Chico havde en microchip.

Men heldigvis skete der allerede fremskridt mens politiet ventede på dyreværnet. Chico formået nemlig at smutte fra politistationen - uden nogen betjente havde opdaget.

Chico må siges at være en yderst intelligent hund, for den fandt selv hjem igen.

Senere på dagen fik politiet en besked fra Chicos ejer, der fortalte, at Chico var kommet sikkert hjem til sit hus, som ligger omkring hele 1,6 kilometer væk fra politistationen.

 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig