Hund går viralt: Venter på ejer efter selvmord

09/06/2020

Kathrine Frich Lindstrøm

Foto: Screenshot
Historien om en lille hund, der trofast venter på sin ejer på netop den bro, hvor han en uge tidligere begik selvmord er gået viralt.

Mest læste i dag

Hunden ved navn Rafeiro venter trofast på sin ejer ved den bro, hvor han for en uge siden tog sit eget liv.

Det skriver cmjornal.dk

Konstruktionsarbejdere bemærker hunden

I byen Wuhan i Kina opdagede et par konstruktionsmedarbejdere, som var på broen for at lave noget vedligeholdelsesarbejde den lille hund.

Det var den 1. juni, og de undrede sig noget over at hunden blev på broen hele dagen på nøjagtigt samme sted. Den næste dag da mændene kom tilbage sad hunden der igen, det samme gentog sig flere dage i træk og det fik konstruktionsmedarbejderne til at undrer sig yderligere.

Først senere gik sammenhængen mellem selvmordet og hundens opførsel op for konstruktionsarbejderne. De kom nemlig i tanker om, at en mand havde kastet sig selv ud fra netop den bro dagen før hunden, var dukket op.

Billedet af den ventende hund som er blevet delt helt vildt på de sociale medier, viser hvordan hunden ligger på den bro, hvor han sidst så sin ejer.

Nægter at spise og drikke

Small Animal Protection Association (SAPA) i Wuhan er gået ind i sagen og siger:

“konstruktionsmedarbejderen fortalte os, at hunden havde været der i flere dage efter ejerens selvmord. Hunden insisterede på at blive på broen.”

De leder også efter eventuel familie, der kan tage hunden ind.

Foto: Screenshot

”Vi har anmodet om og delt videoovervågning i håbet om, at finde nogle familiemedlemmer, som hunden kan bo hos. Vi kan dog ikke finde personen på videoen.” Det siger Du Fan, som er direktør for SAPA.

Flere mennesker har ifølge Du Fan forsøgt at hjælpe hunden ved foreksempel at komme med vand og mad til den, men lille Rafeiro nægter at indtage hverken vand eller mad.

Stak af fra redningsfolk

Historien har dog taget sig en drejning da en af SAPAs frivillige forsøgte at redde dyret. Hunden stak nemlig af fra sin redningsmand og er lige nu savnet, selvom man håber på at hunden vil dukke op på broen igen.

”Den frivillige Hr. Xu forsøgte at hjælpe hunden. Han løftede den fra broen og over i sin bil, fordi hundens placering på broen skaber stor risiko for at den kan blive kørt ned. Men da han åbnede bildøren sprang hunden ud og stak af. Vi har forgæves søgt efter hunden, men den er som sunket i jorden.” fortæller SAPA.

Historien har haft et tilbageslag i denne weekend. En af foreningens frivillige forsøgte at redde dyret, som var i alvorlig fare for at blive løbet ud, og så snart det var på friflugt, flygtede dyret, som ser ud til at vende tilbage til nærområdet, hvor ejeren begik selvmord.

Anbefalet til dig