Hund redder kvinde fra druknedøden

Modelfoto. Dette er ikke den faktiske bil, der er med i historien. Foto: Shutterstock
Det tragiske biluheld endte uheldigvis med at koste et medlem af familien livet.

Mest læste i dag

 

Den 49-årige Maria Kemp kørte med sin forlovede Roger Van Kerro, da han ramte en brandhane, og bilen kørte i grøften. 

Roger mistede desværre livet i ulykken, men Maria blev på mirakuløs vis reddet af familiens firbenede medlem, Archie, skriver Daily Mirror.

Archie guider mor til luft

Maria var blevet bevidstløs under uheldet, og da grøften var fyldt med vand, var hendes liv i overhængende fare. Da hun vågnede under vandet lykkedes det hende at komme fri af sikkerhedsselen, men med hovedet under vand var situationen stadig kritisk. 

Heldigivs følte hun hunden Archie og kunne ved hans hjælp formå at få hovedet op i en lille luftlomme i bilen. 

"Jeg kunne mærke Archie bevæge sig i vandet, han kom nærmere, så jeg tog fat i ham og fulgte ham op til luftlommen. Jeg havde aldrig fundet den luftlomme uden ham. Hvis det ikke var for ham, så var jeg død" udtaler Maria

For sent at redde Roger

I luftlommen begyndte Maria at skrige på hjælp, og til alt helt stoppede en motorcyklist og ringede efter hjælp. I løbet af 10 minutter kom ambulanceredderne og redede familien ud af bilen. Om episoden siger Maria: 

"Da jeg kom op i luftlommen kunne jeg høre Roger råbe på mig," selvom hun svarede ham, og fortalte om luftlommen svarede han aldrig. 

Selvom ambulanceredderne formåede at redde alle tre familiemedlemmer ud af bilen, kunne de ikke redde Roger. Maria husker, hvordan Archie stød rystende mens han iagtog genoplivningsforsøgende på Roger.
Maria er fuldkommen knust over tabet af sin partner gennem 17 år, som hun skulle være blevet gift med i Marts. 

 

Anbefalet til dig