Hundeejer fandt skinkestykker med barberblade i: Nu advarer hun andre

15/11/2019

Christian Granhøj Skouboe

Et chokerende syn. Foto: Privatfoto / Nadja Hertzberg Nielsen
Skinkestykker med barberblade i var blevet plantet i en indhegning, der er beregnet til at lufte hunde.

Mest læste i dag

Ikke længe efter at en hundeejer på Fyn kunne fortælle, hvordan hun havde fundet smertestillende piller, der var pakket ind i kødpålæg, har politiet modtaget anmeldelse i en ny sag, hvor det ser ud til, at gerningsmanden har forsøgt at ramme hunde på gåtur. 

Hundeejeren, Nadja Hertzberg Nielsen, gjorde et forfærdeligt fund på et offentligt og indhegnet område på Idrætsvej i Østermarie på Bornholm, der er beregnet til hundeluftning. Her fandt hun sammenrullede skinkestykker, hvor der var barberblade inden i. 

Det fortæller Nadja Hertzberg Nielsen selv på Facebook. Her skriver hun:

"Jeg har idag fundet skinke med barberblade i Østermarie hunde indhegning nede bag Østermarie hallen! Hvem fuck er så sindsyg? Dig der har lagt det, du kunne have slået min hund ihjel!"

Desuden skriver hundeejeren, at hun har meldt episoden til politiet. 

Efterlyser vidner

Efterfølgende er sagen blevet anmeldt til Bornholms Politi, der i deres døgnrapport fra torsdag i denne uge bekræfter, at en patrulje har været ude i området og gennemgået det. Dog uden at finde flere skinkestykker end de fire, som Nadha Hertzberg Nielsen selv fandt. 

Den vagthavende ved Bornholms Politi oplyser desuden til TV 2, at politiet meget gerne vil i kontakt med borgere, som har set noget mistænkeligt i eller omkring det indhegnede område på Idrætsvej i Østermarie. Politiet sidder klar på tlf. 114, hvis du ved noget. 

 

 

Anbefalet til dig