Hunden Zeus reddede dreng fra slangebid, døde selv 12 timer senere

05/12/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Den otte måneder gamle pitbull-hvalp, Zeus, reddede familiens to drenge og døde selv 12 timer senere.

Mest læste i dag

Forsidebilledkredit: Georgina Richardson, Facebook

Det der bare skulle have været en helt almindelig dag med leg i haven udviklede sig pludselig for drengen Oriley og den otte måneder gamle pitbull-hvalp Zeus. 

Under legen i familien have sprang pitbullen pludselig mod dregne og angreb noget på, der kravlede på jorende. Først troede Oriley, at det bare var et reb, som hunden legede med, men det viste sig at være en dødsensfarlig giftslange. 

Zeus havde angrebet en koralslande, der er en af de giftigste slanger i Nordamerika. Zeus angreb per instinkt, da den ville bekytte drengen, men selvfølgelig vidste hverken hunden eller drengen at slangen er giftig. Mens Zeus kæmper med slangen, henter 

På jorden var en koralslange krøbet frem. Og Zeus gjorde sit bedste for, at den ikke skulle komme nær drengen. Men hvad hverken Zeus eller Oriley sandsynligvis vidste var, at den var giftig.

Zeus kæmpede med at holde slangen væk, samtidig med, at Oriley ville hente vand til sin hund. TIl sidst i kampen lægger Zeus sig på slangen, så den ikke kan angribe familien. Under kampen bliver Zeus bidt fire gange af den giftige slange.

Hastet på dyrehospital med stod ikke til at redde

Da familien indsø, hvad der var sket, skyndte de sig at få Zeus på dyrehospitalet. Her fik den en vaccine mod giften, men det var desværre for sent. Den næste dag døde Zeus af den eneste grund, at den ville beskytte familiens drenge. 

Hundens død har taget hårdt på familien og drengens mor, Gina, siger at hun for evigt vil være taknemmelig for Zeus’ heroiske indsats over for hendes børn.

 

Anbefalet til dig