Hurtig handel: Populær tv-vært sælger millionvilla

Nyheder
Foto: Bjørn & Byskov
Det gik lynhurtigt, da den populære vært satte sin villa i Vedbæk til salg.

Mest læste i dag

Ikke engang to uger fik den folkekære tv-vært Natasja Crones 60’er-villa i Trørød lov til at være til salg, før den blev solgt.

Faktisk skulle der blot ni dage til før Go’Aften Live-værtens hjem - udenfor kystbyen Vedbæk i Nordsjælland - blev taget af markedet igen - og en køber var fundet.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Handlen af det 130 kvadratmeter store arkitektegnede hjem, som Crone har boet i siden 2010, bekræftes af ejendomsmægler Christian Byskov fra mæglerfirmaet Bjørn & Byskov uden yderligere kommentarer.

Marked i fremgang

Om de nye ejere har givet et beløb tæt på udbudsprisen, som lød på 8.495.000 kroner, vides endnu ikke - men oddsene er med den garvede TV2-profil, der har solgt på et yderst attraktivt  nordsjællandsk marked i opsving.

Bare i 2020 - med coronarestriktioner og nedlukninger - steg de gennemsnitlige kvadratmeterpriser, ifølge Boliga.dk, otte procent for solgte villaer og rækkehuse i Rudersdal Kommune, hvor Crones nu tidligere hjem ligger.

Det betyder, at et gennemsnitligt hus i liebhaverkommunen på 150 kvadratmeter på et år er gået fra at koste omkring 5,3 millioner kroner til nu at koste næsten 5,8 millioner kroner.

Natasja Crone har solgt sit hjem med planer om at flytte sammen med sin kæreste; TV2-korrespondent Rasmus Tantholdt, som bekræftede planerne overfor Her & Nu i februar, hvor også hans hjem i hovedstaden kom til salg.

Du har stadig mulighed for at overtage nøglerne til Tantholdts 77 kvadratmeter store lejlighed midt København, som er udbudt til lige under syv millioner kroner.

Se Natasja Crones hjem her

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig