Hvad lavede du, da du var 14 år? 14-årig får debut i MLS

Af: Kasper Rud

|

18/07/2024

Nyheder
Ricky Fitchett/Zuma/Ritzau Scanpix
Ricky Fitchett/Zuma/Ritzau Scanpix
14-årig debutant i MLS.

Lige nu læser andre også

Hvad lavede du som 14-årig? De fleste af os kan huske at have brugt tiden på skole, venner og fritidsaktiviteter. For nogle var det videospil eller sport, mens andre måske udforskede deres første job eller hobbyer.

For 14-årige Cavan Sullivan er ungdommen allerede fyldt med historiske præstationer. Som den yngste debutant nogensinde i Major League Soccer har han opnået noget, som de færreste kunne forestille sig i den alder.

14-årig sætter rekord som yngste debutant i amerikansk sport

Cavan Sullivan har skrevet sig ind i historiebøgerne som den yngste debutant nogensinde i Major League Soccer (MLS) og på tværs af alle professionelle amerikanske sportsligaer. Den 14-årige fodboldspiller fra Philadelphia Union trådte natten til torsdag dansk tid ind på banen og imponerede både fans og eksperter med sin debut.

Det oplyser DR.

Med sine 14 år og 293 dage slog Sullivan den tidligere rekord sat af Freddy Adu i 2004 med blot 13 dage. Adu, der dengang blev betragtet som et af verdens største talenter, formåede dog aldrig at leve op til forventningerne og havde en omflakkende karriere, der blandt andet bragte ham forbi Randers i Danmark uden en kontrakt.

Philadelphia Union, hvor danske Mikael Uhre også spiller, vandt kampen mod DC United med en overbevisende 5-1-sejr.

Kampens højdepunkt kom, da Sullivans storebror, Quinn Sullivan, også fandt vej til måltavlen. Brødrene Sullivans præstationer skabte jubel blandt tilskuerne og cementerede en mindeværdig aften for familien og klubben.

Cavan Sullivan er født i 2009. Han har allerede vist tegn på et stort potentiale og har med sin rekorddebut tiltrukket sig opmærksomhed fra hele fodboldverdenen.

Hans fremtidige udvikling vil blive fulgt tæt, da mange nu håber, at han kan undgå den skæbne, der ramte Freddy Adu, og i stedet realisere sit talent fuldt ud.

Anbefalet til dig