Blev Donald Trump overhovedet ramt af skud? FBI-boss sår tvivl om attentatforsøg

Nyheder
Foto: lev radin / Shutterstock.com
Foto: lev radin / Shutterstock.com
Direktøren for forbundspolitiet er ikke sikker på, at Donald Trump blev ramt af et skud. Trump kræver samtidig FBI-bossens afgang.

Lige nu læser andre også

Billederne var horrible.

Det samme var lydene.

Ordene, der kom efterfølgende, var voldsomme.

Donald Trump var blevet ramt af skud.

Heldigvis - efter få sekunder - rejste han sig triumferende op med blodet løbende fra øret.

Det dramatiske attentat har rystet hele verden, men nu rejser en markant amerikansk skikkelse tvivl om en helt central del af hændelsen.

For blev republikanernes bud på en kommende præsident overhovedet ramt af skud?

Historien har indtil videre været, at Donald Trump var blevet ramt i øret.

"Det føltes som verdens største myg", kom det fra Donald Trump i dagene efter hændelsen.

Men onsdag kom FBI-direktør Christopher Wray til afhøring i den amerikanske kongres og satte spørgsmålstegn ved, om kuglen nu egentlig var så tæt på at ramme præsidentkandidaten, skriver Ekstra Bladet.

"Med al respekt for tidligere præsident Trump er der noget tvivl om, hvorvidt det var en kugle eller en metalsplint, der ramte hans øre," sagde han under en del af afhøringen, som er blevet optaget på video.

Ifølge The Guardian har Trump fået kritik for ikke at gå i detaljer om sit helbred efter attentatforsøget. Han har ikke tilladt sundhedspersonale, som behandlede ham, at tale offentligt om hans tilstand, skriver mediet.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig