Hvad skal det betyde? Detalje om Jonas Vingegaard vækker opsigt

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvad skal det mon betyde?

Mest læste i dag

Den 4. etape af Baskerlandet Rundt 2024 glemmer Jonas Vingegaard nok aldrig.

Det var nemlig her, hans alvorlige og meget omtalte styrt fandt sted. Efter styrtet blev han indlagt på et spansk hospital, og derfra gik der næsten to uger, før han blev udskrevet.

Selvom den ydmyge Glyngøre-dreng nu er tilbage på cyklen, står det stadig uklart, om han deltager i årets Tour de France eller ej.

Lige nu er Vingegaard sammen med resten af Team Visma - Lease a Bike på højdetræningslejr i alperne, og her har han flere gange fået besøg af spanske Josep Termans, der er både motionist og youtuber.

Sådan skriver B.T., der har været i kontakt med spanieren, der har lagt mærke til en helt særlig Vingegaard-detalje.

Selvom Josep Termans fortæller, at Vingegaard ser ud til at være godt kørende, så slår han fast, at det er umuligt at sige noget om danskerens form:

"Mange folk spørger mig, men det er umuligt at sige, hvor god form Jonas er i."

Særlig detalje

Den spanske youtuber har som en af de få fået chancen for at se Vingegaard helt tæt på.

Han løfter i interviewet med B.T. sløret for, at der da også er en særlig detalje, der har fået ham til at undre sig gevaldigt.

"Jeg kørte lige bag Jonas, og det overraskede mig, at han havde så mange hår på benene", udtaler Josep Termans.

Normalvis barberer cykelryttere sine ben, fordi de på daglig basis får massage. Såfremt uheldet er ude, som det var under Baskerlandet Rundt, er det også en fordel at have glatbarberede ben.

Det gør det nemlig lettere at få renset diverse sår, skriver mediet I Form.

Når årets Tour de France løber af stablen, bliver det spændende at se, om Vingegaard er blandt dem, der stiller til start. Indtil der officielt bliver meldt noget ud, kan vi ikke gøre andet end at krydse fingre.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig