Hver tredje bruger er involveret: YouSee melder om markante stigninger

Er du blandt dem, der har bidraget til statistikken.

Mest læste i dag

Som det første band nogensinde spillede The Minds of 99 tre koncerter i træk i Parken den 21., 22. og 23. juni.

Med vild succes.

Anmelderne stod i kø med store roser og ord som uden sidestykke og kulturhistorie og publikum og andre fans er tilsyneladende enige.

Sådan skriver YouSee i en pressemeddelelse.

Hver tredje har spillet deres numre

I hvert fald viser nye tal for antallet af afspilninger af The Minds of 99 i juni på YouSee Musik, der er streamingplatform for hundredtusinder af danskere, at succesen ikke blev i Parken.

Afspilningerne af bandets musik er eksploderet, så 33 procent af alle brugere har hørt dem, mens de er afspillet 120 procent flere gange end i måneden før.

”Koncerter som The Minds of 99 i Parken er fantastiske for dem, der er med til dem. Men det er en kæmpe bonus, når liveoptrædener er med til at skabe opmærksomhed om musikken, så både koncertgængere og dem, der ikke fik billet, får lyst til at lytte før og efter. At musikken på den måde kan få ekstra liv gennem koncerter, er jo virkelig fedt for både fans og artister,” siger Anine Brix, musikredaktør hos YouSee Musik.  

Markant stigning i antallet af afspilninger 

Det er generelt sådan, at kunstnere, der snart skal give stor koncert eller lige har givet, afspilles mere end vanligt på YouSee Musik, men i tilfældet med Minds of 99 har det været ekstremt.

”Det er tydeligt, at The Minds of 99 er hyper populære på tværs af Danmark. Med de tre historiske koncerter i Parken har de opnået noget ud over det sædvanlige, og det samme kan vi sige om deres streamingtal - vi ser ikke SÅ heftig en stigning ved alle koncerter,” siger Anine Brix.

Det bliver spændende at se, om denne uges store koncerter på Roskilde Festival med navne som SZA, Gilli og Foo Fighters også vil sende streamingtallene i vejret.   

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig