Hvilken kendt dansker vil du helst på ferie med? Nu har danskerne svaret

02/5/22 07:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Blandt svarene var blandt andet Christian Eriksen, Mette Frederiksen og Medina.

Hvilken kendt ville du vælge at tage på ferie med? Det har Apollo spurgt danskerne om.

Det viser sig at danskerne finder både Mette Frederiksen, Mary og Medina som gode rejseledsagere. Men det er dog ingen af disse som er løbet med førstepladsen.

Allerhelst vil vi nemlig på ferie med filmverdenens darling Mads Mikkelsen.

I en ny undersøgelse har Apollo Rejser spurgt danskerne, hvilken kendt person de helst vil på ferie med. Det er der kommet mange forskellige bud på, heriblandt politikere, musikere, skuespiller og fodboldspillere. Men allerøverst på listen er hele Danmarks, og nu også den internationale filmscenes, Mads Mikkelsen.

Slår Christian Eriksen og dronning Margrethe

Faktisk løber biografaktuelle Mads Mikkelsen med næsten hver tiende rejseinvitation (7,5 pct.), når danskerne frit fra leveren skal nævne, hvilken kendt dansk person de helst vil dele en paraplydrink og en tur på stranden med.

Længere nede på listen over kendisser, vi danskere gerne vil dele er dejlig ferie med, er bl.a. Mette Frederiksen, Mary, Dronning Margrethe, Medina, Linse og Christian Eriksen.

”Rejseledsageren kan betyde meget for, om ferien bliver vellykket eller ej, og for mange er det på rejsen, livets mest uforglemmelige minder skabes. Og den slags vil man selvfølgelig ikke dele med hvem som helst,” siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Undersøgelsen er gennemført af Mantap Global AB på vegne af Apollo i januar 2022. Resultaterne er baseret på 4.045 besvarelser fordelt på lige over 1.000 besvarelser pr. land i Danmark, Norge, Sverige og Finland.