Hvis din and er købt i Bilka, bør du læse dette

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bilka har lavet en fejl.

Mest læste i dag

Det er nu juleaften, og julefreden har nu for alvor sænket sig over Danmark.

Julemaden er en af aftenens mest stolte traditioner, og langt størstedelen af det danske folk spiser sig på den traditionsfyldte aften mætte i and, flæskesteg eller begge dele.

Hvis du har købt and i Bilka, er der dog en god grund til lige at tjekke den. Nyheder24.dk er nemlig blevet bekendt med en brøler, som hypermarkedet i Vejle har begået.

Sagen er den, at der på flere af ænderne er sat et forkert mærkat på, hvorfor du måske ikke har fået fingrene i de stykker and, du tror.

Flere andebryst har et mærkat på sig, hvor der står 'andelår'. Derfor er det nok også en god idé, at du tjekker de stykker and, du har fået med hjem fra Bilka.

Omfanget af brøleren kendes ikke.

På billedet herunder ses to ens stykker and fra Bilka, der har to forskellige mærkater.

Foto: Privat

På bagsiden har de to stykker and dog samme mærkat, hvilket bekræfter, at der er begået en fejl med hensyn til mærkatet på forsiden.

Det kan ses på billedet herunder.

Foto: Privat

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig