Hvis du har købt blomster i denne butik, bør du kontakte ejeren med det samme

Nyheder
Foto: Shutterstock
Har du købt blomster for nylig?

Mest læste i dag

Walgaard Blomster har nu udsendt en undskyldning til deres kunder på grund af en fejl, der påvirkede buketter, som blev købt efter klokken 15 fredag den 28. juni.

Ejeren, Thomas Walgaard, har netop delt nyheden i et Facebook-opslag, hvor har forklaret, hvad der gik galt.

I opslagets tilhørende video forklarer Thomas nærmere, at fejlen skyldes en forkert behandling af blomsterne. Blomsterne blev sprayet forkert fredag eftermiddag, hvilket har forårsaget, at de falmer hurtigere end normalt.

Det har naturligvis resulteret i, at nogle kunder har oplevet, at deres buketter ikke har holdt den forventede kvalitet og levetid.

"Vi beklager meget, men der har været en fejl i forbindelse med buketter købt efter kl. 15 fredag den 28. juni," skriver Thomas Walgaard i opslaget og fortsætter:

"Hvis du er en af de kunder, der er blevet påvirket af denne fejl, bedes du venligst kontakte os, på mail blomster@walgaard.com, så vi kan arrangere en erstatningsbuket til dig, når vi vender tilbage fra ferie den 1. august."

"Vi beklager dybt besværet og håber på jeres forståelse," afslutter han.

Walgaard Blomster er kendt for deres høje kvalitet og kundepleje, og denne situation understreger deres engagement i at opretholde det gode ry.

Fejlen har skabt en uventet udfordring, men butikken tager ansvar og viser, at de er dedikerede til at løse problemet og sikre kundetilfredshed.

Kunder, der har spørgsmål eller bekymringer, opfordres til at tage direkte kontakt med Walgaard Blomster for at få afklaret situationen og arrangere deres erstatningsbuketter.

Du kan se det omtalte opslag herunder.

Anbefalet til dig