Hvor er Kathrine? Politiet overvejer næste skridt

Af: Mie M.B

|

12/12/2023

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Kvinden fra Jylland har nu været væk i en uge

Mest læste i dag

Midt- og Vestjyllands Politi står over for en udfordrende opgave med at afgøre, hvordan søgningen efter den 41-årige kvinde, Kathrine, skal fortsætte. Kvinden har været forsvundet siden tirsdag, da hun forlod sit hjem i Bryrup med retning mod Silkeborg. Hendes bil blev senere fundet efterladt på den afsides skovvej, Fuglsangvej, som knytter sig til Vellingvej. Det skriver TVMidtvest.

Efterforskningsleder Peter Justesen udtaler til TV2 Østjylland: "Vi har ledt i et stort område omkring det sted, hvor bilen blev fundet. Det har primært været nord for findestedet, men det har som bekendt ikke ført noget med sig, så nu overvejer vi, hvad vores næste skridt skal være."

Politiet har opfordret beboere i området og i den nærliggende by Them til at undersøge garager, skure og udhuse. Familien meldte kvinden savnet, da hun ikke dukkede op til en aftale hos sine forældre i Silkeborg og forlod hjemmet uden telefon, penge eller benzinkort.

Der er endnu ingen konkrete indikationer på kvindens opholdssted, og politiet har ikke igangsat samarbejde med andre politikredse. Eftersøgningen har involveret mere end 20 frivillige fra organisationen Missing People, der har deltaget både lørdag og søndag i weekenden.

Mens politiet ikke har offentliggjort detaljer om deres overvejelser for næste skridt i eftersøgningen, er uvisheden om den savnede kvinde fortsat, og lokalsamfundet opfordres til fortsat samarbejde i bestræbelserne på at finde hende.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig