Hylder sønnen: - Hugo Helmig på min arm

03/02/2023

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
Renée Toft Simonsen hylder Hugo Helmig.

Mest læste i dag

Det er cirka to måneder siden, at Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig på tragisk vis mistede deres højtelskede søn, Hugo Helmig.

Nu hylder den tidligere model sønnen med en tatovering, skriver SE og HØR.

"Hugo på min arm," skriver 57-årige Renée Toft Simonsen i en story på sin Instagram-profil om tatoveringen, der står med kursiv skrift på hendes højre underarm.

Desuden har Hugo Helmigs søstre, Ulrikke Toft Simonsen og Ida Marie Helmig, også valgt at ære deres bror på fineste vis med lignende tatoveringer. Du kan se én af dem herunder.

"På dit alt for korte livs sidste aften, sad vi to sammen i sofaen i din lejlighed. Vi spiste og så “Notting Hill” og vi snakkede og vi snakkede. Du var så fuld af håb, drømme og planer for fremtiden. Jeg var hos dig hele natten og mens du sov, gav dit lille hjerte op. Og nu er du så pludselig ikke “her” længere men lever videre et sted “Dybt inde i mit hjerte” hvor jeg vil bære dig med ømhed, stolthed og betingelsesløs kærlighed resten af mit liv. Jeg er så uendeligt taknemmelig for hvert eneste sekund jeg fik sammen med dig. For evigt - Far," skrev Thomas Helmig i et hjerteskærende opslag på det sociale medie, efter sønnen Hugo Helmigs død.

Hugo Helmig døde den 23. november 2022. Han blev kun 24 år gammel.

Se Renées tatovering her: https://www.instagram.com/stories/reneetsimonsen/3029365444598455357/

Anbefalet til dig