I aften tjekker ny gæst ind på Badehotellet

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

I aften får de besøgende på¨Andersens Badehotel selskab af en helt ny karakter.

I aftenens afsnit kan seerne glæde sig til, at en helt ny karakter gæster Badehotellet. Selvom det er 8. sæson af Badehotellet, der lige nu løber over skærmen, så er seerne ikke trætte af TV 2-serien.

Der var rigtig mange, der så med, da første afsnit af sæson otte blev vist.

"1.661.000 mennesker så vores første afsnit af sæson otte. Det er rekord! Og det er for vildt!!  Samtidig fik vi en vurdering på 4,5, som er tårnhøjt. Vi er simpelthen så glade og stolte. Tusind tak for jeres store opbakning! Vi håber I vil se med næste mandag også??" skrev Amalie Dollerup, der spiller med i Badehotellet, i et opslag på Instagram efter premieren. 

I aftenens afsnit kan seerne glæde sig til, at en helt ny karakter gæster Badehotellet. Det skriver Avisen.dk.

Det er Edward Weyses første kone, der dukker op. Hun hedder Fanny Fjord, og hun bliver i serien spillet af Mille Lehfeldt.

Læs også

Harry og Meghans glade nyhed får nu konsekvenser

Kun fem afsnit i ny sæson

Hidtil har seerne kunne nyde seks afsnit i hver sæson af Badehotellet, men i den nye sæson er der kun fem afsnit. Det skyldes corona-virussen.

“Det skyldes ganske enkelt, at de kun har kunnet nå at producere fem afsnit i år på grund af corona. Men vi tør godt love, at det er fem stærke afsnit,” forklarer TV 2 til Billed Bladet.

Serien blev sendt første gang 30. december 2013, og den er vokset til at blive en af de mest sete serier i TV 2s historie. Seriens forrige sæson blev for femte år i træk den mest sete fiktionsserie på dansk tv med cirka 1,5 millioner seere.

Læs også

Åbner døren for fremmed: Det skulle 14-årig aldrig have gjort

 

 

 

Læs også