I Bilka kan du få det ad libitum for 19 kroner: Får hårde ord med på vejen

Af: Lucas Andreas

|

15/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Det reintroducerede koncept imponerer ikke ligefrem.

Lige nu læser andre også

Har man bevæget sig rundt i de store danske byer har man nok bemærket, at morgenmad er blevet en langt større og kompliceret kunst end en skål havregrød eller en håndværker med en skive mellemlagret ost.

Surdejsboller med gammel knas og avocado mader er blot nogle af de ting, der er at finde hos mange cafeer, men hos Bilka har du nu muligheden for at gå 'back to basics' med deres nye tilbud.

I Bilka kan man nemlig få en hel morgenmadsbuffet for bare 19 kroner.

En utrolig billig pris, som vækkede nysgerrigheden hos Århus Stiftstidende.

Journalist Jesper Bech Pedersen og hans familie begav sig ud i Bilka Tilst for at afprøve den billige Bilka-buffet, som byder på et ad libitum-udvalg af forskellige pålæg, brød og ost, hvilket umiddelbart lyder som et fantastisk godt tilbud.

Dog skulle det vise sig, at prisen afspejlede kvaliteten af maden.

Efter at have prøvet buffeten, var dommen fra Jesper Bech Pedersen klar: Bilka-buffeten fortjener kun én stjerne.

Hans oplevelse var præget af skuffelse over kvaliteten af både brød og pålæg. "Selv om der lige er blevet læsset helt friske rundstykker af, så virker de daggamle, tørre og papagtige. Ord kan faktisk ikke rigtig beskrive, hvor intetsigende disse sørgelige undskyldninger for håndværkere er. Jeg ville ikke engang fodre duer med dem," skriver han i Aarhus Stiftstidende.

Pålægget fik også hårde ord kastet sin vej.

Leverpostejen, som også var en del af buffeten, blev beskrevet som "krads og besk".

Jesper Bech Pedersen bemærkede også, at flere af de øvrige gæster i Bilka-buffeten havde valgt at medbringe deres eget pålæg. Det må alt andet lige være en klar indikator for, at de heller ikke fandt Bilkas udbud tilfredsstillende.

Men som han også pointerer, så må man ikke lade den dårlige anmeldelse distraherer væk fra det faktum, at man, hvis man kan gå på kompromis med kvaliteten, kan spise sig mæt i en buffet for bare 19 kroner.

Anbefalet til dig