I dag får 50.000 husstande unik mulighed: Sådan du det til den attraktive pris

18/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Nu sker det.

Mest læste i dag

Fra i dag er det nu muligt for 50.000 adresser, der er tilkoblet GlobalConnect Privats (tidligere Onefiber) netværk, at vælge Hiper som internetudbyder. Det fejrer Hiper med aktuel kampagne hvor man kan få 1000/1000 Mbit fiberforbindelse til en attraktiv pris.

Det skriver Nuuday i en pressemeddelelse.

Internetudbyderen Hiper, der med et glimt i øjet bryster sig af kun at være gode til internet, bliver nu en valgmulighed for de 50.000 husstande, der er tilkoblet GlobalConnect Privats fiberkabler – og det bringer selvsagt glæde hos Hiper: 

“Vi er rigtig glade for nu at kunne åbne for 50.000 nye husstande via GlobalConnect Privats fibernetværk. Vi har et benhårdt fokus på at levere lynhurtigt og driftssikkert internet til så mange danskere som muligt. Her spiller fiber en stor rolle, da det uden tvivl er den type forbindelse, der giver højest hastighed og bedst kvalitet. Om det er til gaming, streaming eller videomøder fra hjemmekontoret, så ved vi, at de fleste danskere går op i, at det bare fungerer og er hurtigt.” lyder det fra Mads Hein, direktør for Hiper.  

1000/1000 mbit til kun 319 kroner 

Lanceringen har man valgt fra Hipers side at markere med et attraktivt tilbud for de nye potentielle kunder på GlobalConnects fibernet, der dermed kan få lynhurtigt 1000/1000 mbit forbindelse til kun 319 kr. Samtidig kan kunderne få de første seks måneder til kun 199 kr om måneden.  

”For fjerde år i træk blev Hiper tidligere på året kåret af analyseinstituttet Loyalty Group til at være den internetudbyder, der giver kunderne mest værdi for pengene og samtidig den som flest vil anbefale. Det vil vi gerne blive ved med – og det vil nye kunder på GlobalConnect Privat netværket også opleve.” afslutter Mads Hein.  

Anbefalet til dig