I dag holder Jem & Fix lukket

Af: Kasper Rud

|

15/09/2024

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
I dag sker det.

Lige nu læser andre også

Vi har her på siden gjort jer læsere opmærksom på, at Jem & Fix holder lukket en dag i september. Dagen er kommet.

Jem & Fix lukker alle butikker for at fejre medarbejderne

For første gang siden sidste års personalefest holder samtlige 129 Jem & Fix-butikker lukket i dag. Årsagen er den årlige personalefest, som fandt sted lørdag, og kæden har valgt at give alle medarbejdere en ekstra fridag efter fejringen.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Vores personalefest er noget helt særligt. Vi prioriterer den højt og har knoklet for at levere et brag af en fest. Medarbejderne er grunden til vores succes, så de fortjener at blive fejret," udtalte Claus Petersen, administrerende direktør for Jem & Fix, tidligere på måneden i en pressemeddelelse.

Lukkedagen er blevet en fast tradition, og den falder altid på den anden søndag i september, hvilket Jem & Fix internt kalder "hviledagen." Ifølge salgs- og indkøbschef Peter Nyboe er denne dag en vigtig del af virksomhedens kultur. "Den femte lukkedag falder altid anden søndag i september, og vi kalder den hviledagen. Den er nærmest hellig for os og en del af vores firma-DNA," siger Nyboe.

Normalt holder kæden kun lukket fem dage om året, hvoraf de fire er i forbindelse med jul og nytår. Men personalefesten er blevet en fast tradition, der understreger Jem & Fix’ fokus på arbejdsglæde og sammenhold blandt medarbejderne.

Selvom gør-det-selv-entusiasterne nok savner at kunne handle, opfordrer kæden også kunderne til at tage en velfortjent pause. "Det er helt okay med os, hvis fix det selv-folket også vælger at holde en sjælden, men velfortjent hviledag sammen med os," lyder det fra Peter Nyboe.

Butikkerne genåbner som sædvanlig mandag.

Anbefalet til dig