I dag indkalder Mette Frederiksen

Nyheder
Foto: Shutterstock
I dag har statsministeren indkaldt til nye forhandlinger om genåbningen af Danmark.

Mest læste i dag

 I dag mandag den 22. marts er der kommet nye genåbninger i Danmark. I forrige uge blev der nemlig vedtaget en aftale, der kunne sende flere elever i skole, mens flere butikker får lov til at åbne.

Derudover må der også samles op til 50 personer nu til udendørs aktiviteter, hvilket blandt andet betyder, at det er muligt at afvikle fodboldkampe og andre sportsakviteter igen.

Der mangler dog fortsat meget endnu, før Danmark er åbnet endeligt op, og det skal Mette Frederiksen og partilederne drøfte om i dag.

"En lang omgang"

Ifølge TV2 så har Mette Frederiksen nemlig indkaldt partilederne til til forhandlinger om genåbning af Danmark. Disse forhandlinger starter i dag klokken 12, og det forventes snart, at der kommer nyt ud om disse forhandlinger.

Statsministeren har nemlig tidligere berettet om, at der senest den 23. marts ville komme nyt om en langsigtet genåbningsplan i Danmark.

Det er TV2s politiske journalist, Hans Redder, der beretter om informationerne via Twitter.

Her skriver han: “Partiledere indkaldt til forhandlinger i Statsministeriet i morgen kl 12. Uden bagkant, så kan godt blive en lang omgang;” lyder det fra Hans Redder.

Selvom vi først i morgen forventer, at der er nyt omkring en langsigtet genåbningsplan, så har Mette Frederiksen tidligere nævnt påsken som et skæringspunkt for blandt andet de liberale erhverv. Så det er ikke utænkeligt, at danskerne igen kan få klippet deres hår fra den 6. april.

 

Anbefalet til dig