I dag sker det for Dronning Margrethe

09/4/22 10:38

Mathias Busekist

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Dronning Margrethe skulle være mere end klar til omvæltningen.

Dronning Margrethe, som alle os andre i Danmark, ser ofte frem mod årstidernes skiften, for det betyder, at hun flytter residens, hvorfor hun for nylig flyttede residens til Fredensborg Slot. 

Her sørgede byen naturligvis for, at hun fik en ordenlig velkomst.

Dronningen kommer dog allerede i dag til at flytte residens, da hun rykker fra Fredensborg Slot til Marselisborg Slot i Årrhus. 

Her skal hun nemlig holde påskeferie. 

Det skriver Billed-Bladet.

Er tradition

Det kommer da nok heller ikke som den store overraskelse, da hun har tradition for at opholde sig på Marselisborg Slot i denne tid for at fejre højtiden, blandt andet ved at deltage i messen i Aarhus Domkirke. 

Påskehøjtiden bliver dog næsten overskygget af det faktum, at der blot er en uge til, at hun kan fejre sin 82-års fødselsdag som også vil blive afholdt på Marselisborg Slot.

Dronning Margrethe kommer ikke overraskende til at holde antallet af deltagere til et minimum, hvorfor hun "kun" vil være omgivet af sin familie.

Genforenet med søstrene

Dronning Margrethe kan også juble over, at hun efter seks måneders adskillelse for nylig blev genforenet med sine to søstre, 75-årige dronning Anne-Marie og 77-årige prinsesse Benedikte

Dronning Anne-Marie, sammen med sin mand, kong Konstantin, tog turen fra Grækenland, hvor de bor, til Danmark, at for deltage i uddelingen af Dronning Ingrids Hæderslegat.