I dag sker det: PostNord indfører nyt tiltag

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter stor succes med pakkeleverings-eksperiment, udvider PostNord nu deres tiltag

Mest læste i dag

Den 1. marts indførte PostNord et nyt servicesystem, der skulle sikre en god kundeoplevelse for pakkemodtagere. 

Alle kunder der er tilmeldt Modtagerflex og Flexcharge, Postnords fleksible leveringsløsninger, ville modtage et billede på Postnord-appen af den leverede pakke på adressen. Det havde til formål at vise kvaliteten på den leverede forsendelse, samt give tid og specifik placering på adressen, når pakken blev leveret.

Modtagerflex er en fast aftale med PostNord om, at pakker må stilles på adressen, mens Flexchange er en engangstilladelse, som modtagerne har mulighed for at give, hvis de på dagen for levering ikke forventer at være hjemme.

Initiativet modtog stor ros fra forbrugerne. Og netop derfor er Postnord nu klar på at tage det næste skridt, skriver de i en pressemeddelelse.

Fra dags dato, den 30. Marts, vil virksomhedens leverandører nemlig udøve samme service, men også til almene hjemmeleveringer.

Sidder du og venter på en pakke, men er ikke hjemme til at kvittere for en modtagelse, vil pakkebuddet tage et billede af pakken placeret på din adresse, samt et billede af boligens indgangsparti, for at kunne dokumentere en forsøgt levering direkte til kunden.

- Tiltaget udrulles nationalt torsdag d. 30 marts og betyder, at PostNords pakkebude skal dokumentere, når de har forsøgt at levere en pakke. Det gøres ved at pakkebuddet tager et billede af pakke og pakkemodtagerens indgangsparti, hvis der ikke træffes nogen på adressen, fortæller Stine Sander, der er Pakke- og Kommunikationsdirekør hos PostNord.

- Pakkebuddet tager billeder af alle pakker, der er forsøgt leveret, men det er kun pakkemodtagere der er MitID-valideret i PostNord appen der har adgang til billederne. Efter leveringsforsøget vil pakken efterfølgende blive afleveret på nærmeste udleveringssted, som det også hidtil har været proceduren.

På PostNord-appen finder du alle informationer om leveringens forsendelse, som for eksempel sporing af pakkens rejse, køb af porto, og tilmelding på Modtagerflex.

Appen kan downloades i App Store eller på Google Play.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig