I denne uge fortsætter reparationen af Gammelhavn: Forvent ekstra ventetid ved parkeringspladsen

16/01/2020

Christian Granhøj Skouboe

Da et en hovedledning sprang læk fik Gammelhavn en vandskade ud over det sædvanlige. I denne uge fortsætter det hårde arbejde med at rette op efter vandmassernes hærgen. Foto: Shutterstock
Ny asfalt på rampe og til- og frakørsel ændres Sidste fase af reparationsarbejdet ved Gammelhavn går i gang på fredag, når der kommer ny asfalt på rampen og ændres i til.

Mest læste i dag

For ca. tre måneder siden lukkede en brudt hovedledning for gennemgående trafik gennem tunnelen på Gammelhavn. Nu er reparationsarbejdet så langt, at rampen til grusparkeringspladsen ved Sjællandsgade får lagt nyt asfalt. Det sker på fredag - 17. januar. Vejle Kommune oplyser i en pressemeddelelse, at kommunen forventer, at arbejdet vil foregå fra kl. 10.00 til 14.00. 

Man må forvente ventetid på op til 20 minutter, hvis man skal køre til eller fra grusparkeringspladsen i det nævnte tidsrum. 

Sidste slidlag til sommer

Når arbejdet på rampen har fået lagt nyt asfalt, bliver til- og frakørslen til rampen lukket fra Gammelhavn siden. Fremover skal bilister, der ønsker at parkere på p-pladsen, køre til og fra via Sjællandsgade, der er færdiganlagt. Dermed går reparationsarbejdet ind i sin sidste fase, når asfalten på Gammelhavn-siden af tunnelen brydes op og lægges på ny.

Hos Vejle Kommune glæder man sig til, at sidste del af arbejdet er færdiggjort. Det gør kommunen klart i pressemeddelelsen:  

"Vi glæder os til, at strækningen genåbner forhåbentligt inden vinterferien, såfremt der ikke dukker uforudsete ting op."

Anbefalet til dig