I familie med Søren Malling: Landsholdsstjerne medvirkede i DR-serien 'Borgen'

Af: Lucas Andreas

|

24/06/2024

Nyheder
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Hvis han en dag bliver træt af EM-turneringer og flotte mål, kan han falde tilbage på sin karriere inden for skuespil.

Mest læste i dag

Bolden ruller i øjeblikket på de tyske fodboldstadions, hvor sommerens EM-slutrunde løber af stablen.

Status quo for det danske landshold er to kampe spillet, begge med et 1-1 resultat til følge.

Tirsdag venter en afgørende gruppekampkamp mod Serbien, og det er med en helt åben gruppe, hvor Danmark kan ende som alt fra nummer 1 til 4.

Den danske midtbanemand Morten Hjulmand er en af de spillere, der er kommet godt fra land i turneringen, med to solide præstationer og sågar en flot scoring mod England.

Ude i stuerne sidder måske nogle skarpe seere, der synes at have set noget genekendeligt over den blonde spiller med nummer 21.

Og det er faktisk ikke uden grund.

Morten Hjulmands første møde med offentligheden skete nemlig slet ikke på en fodboldbane, men derimod på skærmen i en af Danmarks mest populære tv-serier.

For 11 år siden spillede Morten Hjulmand rollen som Mikkel, søn af Søren Mallings karakter Torben Friis, i den populære DR-serie 'Borgen'. Denne oplysning blev fremhævet af en opmærksom bruger på det sociale medie X, og den har siden vakt stor interesse.

Du kan se opslaget her: 

Morten Hjulmand medvirkede i et enkelt afsnit af seriens tredje sæson. Her portrætterede han en dreng, der blev fanget i forældrenes ægteskabelige problemer, da hans far, spillet af Søren Malling, havde en affære.

Skuespillet blev skiftet ud 

Trods sin imponerende debut som skuespiller, valgte Morten Hjulmand at fokusere på sin fodboldkarriere, og det er nok en beslutning, som mange danske fodboldfans er glade for den dag i dag.

Du kan se Morten Hjulmand og resten af landsholdet i aktion tirsdag aften klokken 21.00, hvor de møder Serbien.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig