I går efterlyste politiet 13-årige Jashmin: Nu bryder den bekymrede familie tavsheden

Foto: Privat
Foto: Privat
Nu har familien brudt tavsheden.

Mest læste i dag

Den 13-årige pige er stadig forsvundet, og nu har familien reageret.

En 13-årig pige ved navn Jashmin Solli Nielsen har ikke været set siden søndag, og i går blev hun efterlyst af Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet meldte i samme ombæring ud, at der ikke var noget, der indikerede, at hun var blevet udsat for en forbrydelse.

På trods af denne melding vækker pigens pludselige forsvinden dog stadig stor bekymring hos familien:

“Vi er så knuste over dette. Vil I ikke godt allesammen stadigvæk tjekke alt, holde øjne og ører åbne! Vi som familie sætter virkelig stor pris på jeres støtte og delinger. Vi håber og beder stadigvæk til det bedste”, skriver Michael Nielsen, Jashmins onkel, på Facebook, hvor han tilmed har en bøn til den 13-årige pige, såfremt hun læser med.

“Kære lille skat Jashmin, hvis du ser dette, så vær sød at kontakte mor eller onkel. Eller hvem du end ønsker! Bare vi får at vide, du er OKAY, husk vi elsker dig allesammen til månen og tilbage igen.”

Syd- og Sønderjyllands Politi er fortsat på udkig efter den 13-årige pige, og til B.T. fortæller Anette Johnsen, kommunikationsmedarbejder ved Syd- og Sønderjyllands Politi. at politiet nu er i gang med at følge op på nogle tips:

“Vi har desværre ikke fundet hende endnu. Vi har fået nogle tip, som vi følger op på. Men der er ikke noget konkret endnu.”

Har du set Jashmin Solli Nielsen, eller har du oplysninger om, hvor hun kan befinde sig? Så kontakt Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.

Herunder kan du se et billede af hende.

Anbefalet til dig