I helligdagene kan butikkerne spejle påskeæg på dankort-terminalerne

Nyheder
Foto: Dankort
Påsken er altid garant for store handelsdage med Dankort – særligt onsdagen inden helligdagene bliver vores Dankort brandvarmt

Mest læste i dag

Påsken er over os, og er traditionelt et af de tidspunkter på året, hvor vi svinger vores Dankort allermest ivrigt. I dag, onsdag op til påske, har historisk været en af de allerstørste handelsdage på året. Selvom sidste års handel ikke helt kunne matche året før, så var onsdagen op til påske igen en af de helt store handelsdage. Her blev der handlet for 1.731 mio. kr. på Dankort, hvilket nærmer sig de allerstørste handelsdage omkring jul.

”Vi oplever hvert år, at dagene op til påske er blandt de helt store handelsdage på året, kun overgået af de travleste dage omkring jul og Black Friday. Så mon ikke vi ser det samme igen i år, og at vores Dankort bliver brandvarmt særligt onsdag inden påske” siger Jeppe Juul-Andersen, direktør med ansvar for Dankort hos Nets.

Også Dansk Erhverv forventer travlhed i påskedagene:

”De store helligdage er traditionelt lig med store handelsdage. I år falder påsken blot 14 dage efter, at danskerne har fået mere end 16 mia. kroner tilbage i skat. Og når det sammenholdes med, at forårssolen titter frem, så kommer der ikke blot gang i dagligvarehandelen med køb af sild og snaps til påskebordet, men også i byggemarkeder og havecentre, hvor der købes nye planter, havemøbler og græsslåmaskiner,” siger Brian Mikkelsen, administrerende direktør i Dansk Erhverv .

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig