"I må ikke tro på dem": Mette Frederiksen med klar opfordring

Nyheder
Foto: Shutterstock
Statsministeren har nu en besked til danskerne.

Mest læste i dag

"Det, jeg vil sige i aften, det kommer til at få store konsekvenser for alle danskere," siger statsminister Mette Frederiksen (S), inden hun tilføjer:

"Der vil komme svære situationer nu for rigtig mange borgere, og der bliver brug for, at vi hjælper hinanden."

De fleste danskere husker nok de to sætninger, der faldt på et pressemøde for præcis et år siden. Pressemødet, der nok retteligt kan betegnes som historisk, fortsatte med, at statsministeren lukkede Danmark ned første gang. 

I anledningen af årsdagen var Mette Frederiksen torsdag morgen på besøg i Go' Morgen Danmark. Her kom statsministeren med en klokkeklar opfordring til borgerne. 

Klar opfordring

Omdrejningspunktet for statsministerens besøg i TV2's morgenflade var det nu historiske pressemøde, der for alvor markerede, at også Danmark var ramt af corona. 

Under tv-interviewet i Go' Morgen Danmark italesatte Mette Frederiksen den genåbning, der lige nu er i gang. Hun kom her med en klar opfordring til danskerne. 

"I må ikke tro på dem, der står i tv og påstår, at faren er drevet over," udtaler statsministeren - og fortsætter. 

"Det er den ikke. Den globale pandemi er her og den buldrer derudaf mange steder, også i Europa lige nu. Finalnad og Norge har større smitte, end Danmark har lige nu."

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig